Luna Plină, Apa de Lună si Scrisoarea către Sinele Tău

Luna Plină, Apa de Lună si Scrisoarea către Sinele Tău

Amintiți-vă să stați cu picioarele pe Pământ și să vă  uitați în sus, către Cerul sublim, cât mai des posibil!

Din punct de vedere astronomic, ne putem bucura de Lună Plină pe 19 Noiembrie 2021, noapte care aduce cu sine un cer minunat pe care vom putea observa, dacă este senin, planetele Venus, Jupiter și Saturn , însă și o cometă potențial vizibilă-cometa Leonard, care va trece cel mai aproape de Pământ pe 12 decembrie 2021 (fiind cea mai stralucitaoare cometa a anului), dar  și una dintre cele mai frumoase ploi de meteori ale anului-ploaia de meteori Geminide, cel mai bine observabile din 14 decembrie 2021, așa cum se specifică de către NASA.

Pe lângă aceste evenimente astronomice, cel mai important este momentul de Eclipsa parțială de Lună Plină de acum, fiind prima eclipsă în Taur, de la ultima din 2014. Se deschide acum un mare Portal energetic până în 2022. Această Eclipsă parțială aduce valuri de energie transformatoare, permițându-ne să facem un salt în evoluția conștiinței noastre și să ne trezim pur și simplu eliberând ceva din viața noastră, care ne împiedică să accesăm iubirea care suntem.

Oricum ar fi, în general, toate eclipsele au un rol de a aduce acele evenimente care să ne conducă spre locul și calea unde trebuie să fim. Poate că ar fi bine să ne gândim la schimbările care ne-au înfrumusețat Sinele și la modul în care reușim să le integrăm în viața și în ființa noastră completă-Suflet-Minte-Trup. Puteți pune pe hârtie, ca un jurnal de suflet, aceste daruri minunate manifestate ca întâmplări până la finalul anului, astfel încât să reușiți să vă conectați cu partea aceea ‘magică’ din voi, plină de frumos, lumină și iubire.

Fotografie de Alex Andrews pe Pexels.com

Se știe că Luna guvernează aspectele subtile, subconștiente și intuitive ale sinelui, iar creșterea și scăderea ei o reflectă pe a noastră. Când ne aliniem cu Luna, accesăm un curent de energie străvechi. O modalitate simplă de a face acest lucru este să faceți Apă pe Lună.

Puneți într-un bol sau borcan din sticlă transparent apă neîncepută, precum în credințele noastre populare, apă de izvor sau apă de băut curată, nu de la canal. Așezați acest recipient seara, undeva afară, pe marginea ferestrei, de unde se va observă Luna pe cer tot timpul nopții, lăsând apa în aer liber să se încarce sub lumina Lunii până dimineața în zori. Deoarece Luna afectează mareele oceanului, există deja o legătură energetică între elementul apă și Lună.

Puteți adaugă o intenție minunată,plină de lumină, izvoratadin toată inima voastră asupra acestei ape prin câteva firicele mici dintr-o plantă cu care rezonați sau 1 linguriță din câteva plante amestecate: pelin, rozmarin, busuioc, lavandă, lemnul Domnului și un gând minunat de multumire către Cerul Tatăl și Pământul Mama. E adevărat că Eclipsa diminuează energia Lunii, însă acum nu e o eclipsa completă. Luna aceasta va poate aduce energii de curățare și purificare a vechiului Sine, printr-o reîmprospătare fluidă cu lumină.

Apă Lunii funcționează din mai multe motive – primul este din cauza naturii elementului apă. Din punct de vedere energetic, apa este receptivă. Deține energia sau intenția a ceea ce este impregnat. Și în cazul Apei Lunii, apa acționează ca un burete psihic, țînându-se de energia pe care Luna o propagă din cosmos în lumea noastră. În acest fel, apa devine un fel de talisman, curpinzand energia planetară a Lunii pentru a fi folosită până la următoarea Luna Plină sau chiar mai mult timp, folosită mai specific pentru a se alinia cu o intenție din noi. Deci curățați-vă de vechi energii care va blocheaza, stabiliți clar intenția în planificarea clară a vieții, a pașilor de urmat, a ce vedeți excepțional în voi, făcând focus pe punctele tari pe care le aveți, dezvoltându-le pentru a vă aduce beneficii și schimbări pozitive în viață.

Fotografie de Artem Saranin pe Pexels.com

Vibrația sau energia Apei Lunii pe care o încărcați depinde de fiecare moment în parte, precum și de faza în care se află Luna. Deoarece Luna se află la cea mai puternică, mai vibrantă și dominantă manifestare în timpul Lunii Pline, acesta este momentul în care este de obicei creată Apa de Luna.

Faza culminanță a Lunii pline din 19 Noiembrie 2021se desfășoară tocmai într-o zi de Vineri, zi guvernată prin rezonanță de însăși Venus,  în plus aflându-se într-o minunată simbioză cu energiile Venusiene oricum foarte puternice în acest moment. Intențiile manifestate și ajustările în schimbări pe care le veți simți sigur domnesc peste munca de iubire de Sine și pentru a ne stimula sentimentele de valoare a Sinelui, cât și relațiile pe care le avem, dar și iubirea in general sipartea pecuniară a vieții.

Odată ce ți-ai dat seama ce fel de intenție se aliniază cu faza lunară care vine, clarifică intenția menționată, notând-o la timpul prezent pe o foaie de hârtie, deoarece aceasta spune Universului Divin că această intenție este deja a ta ‘ acum’. Îți poți scrie ție însuți o Scrisoare  catre Sineprin care povesteșți ce cureți și elimini din viata ta pentru că te blochează, lăsând loc schimbării și adaptării, umplerii tale cu tot ce ai mai frumos și luminos în suflet, având credință , încredere și multă iubire. Și așa și este! Scrisoarea o poți păstra și citi peste 1 an sau peste 10 ani și atunci vei observa evoluția ta și strălucirea variantei tale cele mai bune.

Odată ce ți-ai făcut Apa de Lună, citește-ți intenția cu voce tare și apoi ține  palmele deasupra apei. Încărcați Apa Lunii vizualizând energia lunară argintie care se mișcă prin coroana capului, în josul coloanei vertebrale, prin corp, în jos pe brațe, prin palmele în apă. Continuați să vizualizați această energie care se revarsă în apă, până când simțiți că apa este încărcată și strălucește argintiu cu intenția ta. Atunci ai încărcat Apa Lunii!

Această minunată Apă de Lună o poți imbutelia într-o sticlă  și utiliza oricând, păstrând amprenta energetică a intențiilor tale, căci așa este și așa rămâne.

Ce poți face cu ea: o poți utiliza adăugând puțin în cada în care faci baie sau recipientul în care te speli pe picioare sau față, la udarea florilor din casă, în prepararea mâncărurilor, preparate diverse și ceaiuri din plante pe care le consumi, în sprayuri de camera făcute în amestec cu alcool și uleiuri esențiale, în ungerea efectivă a corpului, în curățarea cristalelor și multe altele.

O Luna Plină magică vă   doresc!

Vă  îmbrățișez cu multă iubire!

Camelia

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s