Visele terapeutice cu ochii deschisi

Visele terapeutice cu ochii deschisi

Forma cea mai diafana si gingasa a Sufletului este capacitatea de a se transporta singur acolo unde vrea, unde isi doreste si unde se intinde fericit la Soare.Blandetea calatoriei sale se intampla daca iti permiti sa visezi. Si poti visa, nu dormind , ci cu ochii larg deschsi chiar.

Cate secunde iti ia sa fii fizic aici, insa Sufletul tau sa fie plin prin el insusi intr-un zbor?

Foloseste ochii ca sa vezi o picatura de apa care se prelinge incet pe perete unui pahar. Intra in ea cu lumina Sufletului si lasa imaginatia ta sa zboare, sa se descatuseze dincolo de tumultul unei zile. Nu inchide ochii si deschide doar foarte larg vazul tau subtil si da-i ce forme vrei.

Am intalnit multi oameni pana acum, insa prea putini care sa spuna ca au timp sa viseze. Pai si ce fac ei? Nu-si dau timp de fapt si se constrang sa stea cu ochii deschisi si doar sa vada, asa doar folosind un simt fizic.

Fotografie de S Migaj pe Pexels.com

Dar ochii nu-s facuti doar sa vada, ci sunt creati ca sa dea forma luminii si sa ne autopropagam ca dintr-o trambulina dincolo de timp si spatiu, calatorind ca o unda cu Sufletul. Si daca te opresti din tot ceea ce faci acum, nu te panica ca nu-ti vei termina treburile zilei. Ia un pahar si toarna apa incet, astfel incat sa vezi cum se scurg picaturile pe peretii sai.

Cu fiecare picatura in parte deschide universul unui vis pe care il colorezi si modelezi cum vrei tu!

Cu prima picatura iti vezi picioarele cum urca pe un munte. Cu a doua picatura vezi cararea de munte pe care o urmezi. Cu a treia picatura imbraci peisajul in brazi falnici si de un verde plin de smarald. Cu a patra picatura vezi lumina Soarelui care strabate padurea magica ce se astene in fata ta. Cu a cincea picatura vezi pasari zburand. Cu a sasea picatura vezi 2 caprioare care alearga pe poteca ce o urmezi. Cu a saptea picatura vezi varful muntelui de care te apropii contopit parca cu cerul. Cu a opta picatura vezi o apa de izvor care se scurge printre strancile muntelui. Cu a noua picatura auzi susurul apei. Cu a zecea picatura auzi glasul pasarilor din inalt. Cu a unsprezecea picatura simti mirosul aromat al padurii de brad. cu a douasprezecea picatura iti vezi mainile cum culeg afine salbatice. Cu a treisprezecea picatura simti gustul aromat al fructelor de padure. Cu a paisprezecea picatura vezi intr-o vale dincolo de munte un lac limpede care te imbie. Cu a cincisprezecea picatura simti caldura Soarelui care te face sa transpiri. Cu a saisprezecea picatura deja ai ajuns la lac. Cu a saptesprezecea picatura razi impreuna cu prietenii tai si te bucuri in dorinta de a va scalda in lac. Cu a optsprezecea picatura sari impreuna cu prietenii in lac. Cu a nouasprezecea picatura simti racoarea si prospetimea apei lacului…….cu a mia picatura esti o pasare care zboara….sau esti un Inger Calator…sau esti intr-o calatorie pe Saturn…sau ai ajuns in ocean si vezi minunate vietuitoare subacvatice….sau ai ajuns in casa ta de la tara si stai la gura sobei citind o carte minunata de povesti copilului…sau iti imbratisezi perechea cu multa dragoste… sau dansezi si razi cu cei pe care nu ii mai ai langa tine pentru ca au trecut in nefiinta ….sau scrii o carte…sau ai facut o descoperire miraculoasa….

Fotografie de Ian Turnell pe Pexels.com

Si uite ca paharul s-a umplut cu picaturi de apa care sunt mici parti ale unui vis fermecat construit de tine, cu ochii deschizi, lasand Sufletul sa zboare fericit oriunde isi doreste.

Azi umple paharul vietii sau mai bine ‘lacul vietii’ cu bucurie si lasa-ti ochii sa simta energiile dincolo de vederea fizica, permitandu-ti sa visezi! Iti va lua cateva secunde sa dai forma luminii prin viziunea ta subtila, lasand Sufletul sa calatoreasca unde isi doreste printr-o intuitie divina.

Tu poti modela orice in viata ta cu ochii deschisi. Permite-ti sa visezi si sa fii acolo unde simte Sufletul, ‘Acum’!

Asa reusesti sa te deconectezi din stres, sa elimini barierele, ca o forma meditativa de aducere a ceea ce iti doresti in prezent, plin de bucurie si speranta. Proiectand zilnic acelaso vis modelat de tine sub orice forma minunata dorita, nu doar ca esti acolo cu Sufletul, insa creezi si materializezi o alta alternativa cuantica a vietii tale intr-un prezent continuu.

Un vis cu ochii deschisi e o terapie pentru o viata fericita si indeplinirea dorintelor celor mai profunde, cat si a libertatii Sufletului tau! Creaza-ti vise , traieste-le, simte-le, proiecteza-le constant, lasa-ti Sufletul calator in ele, caci aceasta realitate se va transforma in viata ta din ‘Acum’.

Va imbratisez cu multa iubire,

Camelia

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s