De Solstițiu fii una cu UNUL:’Supra-nașterea’ energiilor OMULUI

De Solstițiu fii una cu UNUL:’Supra-nașterea’ energiilor OMULUI

Când te-ai născut ai căzut. Sună puțin ciudat, așa-i? Nu e nimic rău în acest aspect! Ai căzut din Ceruri înalte că să îți reaminteșți prima și eternă lecție de ‘ a zbura’.

Trăieșți Aici , Acum ca să afli cine eșți, ce drum parcurgi și să-ți descoperi destinația și scopul magiei de a trăi! Așa facem toți Oamenii, fără abatere.

Ce ți se întâmplă pe drumul pe care călătoreșți depinde de cum descoperi lumina din întuneric, cum simți culorile ei, ce anume face ca să tresară în ține ‘particula primordială’ conectată la Pământ și Cer concomitent, particulă ce gravitează în jurul Sursei și prin Sursă.

La nivel fizic,ca Om, gravitezi în jurul altor Oameni care te cuprind în viețile lor, în visele lor, în drumurile lor si Tu pe ei. La nivelul energiei Spiritului Ființei tale Întregi gravitezi în jurul unui centru invizibil, impalpabil fizic, însă cu o putere magnetică inimaginabilă simplei Minți Mundane: Creatorul Creației , “ UNUL”.

Când eșți doar pe drumul Omului Fizic nu înțelegi adesea de ce Mintea încorporează etapizat în corpul fizic durerea, suferință și lipsa de fericire.

Pentru că nu lași particula primordială din ține să zvacnească  și să se onduleze în jurul ‘ UNU-lui’ și să fie UNA cu EL.

Ce faci ca Om? Îți pui energia Sinelui Superior într-o colivie închisă pe Pământ și chiar o acoperi ca să nu mai vadă Soarele, Luna, Stelele oglindite în ‘ oglindă ochilor’ . Priveșți direcționat spre lumile fizice create de ține sau de alți Oameni și nu-ți mai permiți să aspiri și să lași inimaginabilul imaginației să curgă, ci doar să respiri fizic, crezând că e suficient să trăieșți, să ființezi, să exișți pe drumul călătoriei tale.

Îți dai seama ce faci greșit, oare?Când realizezi că te striveșți singur ? Nu cumva când începe să te doară  Omul fizic care eșți ?

Când lași frenetismul particulei luminoase din Ține să curgă fără să cauți explicații, lași pur și simplu să se întâmple TOTUL. Căderea ta în corpul fizic al Omului pe care îl reprezinți este șansa de a te alinia cu esența prin ruperea limitelor.

Curajul de a trece prin orice suferințe, dureri și nefericiri te ard, te mistuie, te transformă până ajungi să CREZI în ÎNALT fără să il vezi. Atunci dai la o parte valul. Abia atunci îți deschizi singur ușa coliviei și vezi cu Spiritul  Soarele,, Luna și Stelele. Așa începe să se întâmple ridicarea ta din simplul OM. Simți cum îți cresc aripi, le desfaci și te duci în Nicăieri plin de CREZUL în Înalt și imaginându-ți fericirea.

Atunci te desprinzi și ridici Spiritul din OM lasadu-l să-și reamintească zborul gravitației din jurul UNU-lui. Așa te ridici ca Pasărea Phoenix din ține spre ține, cel supra-născut să fie TOTUL cu ZBORUL.

Începe cu primul pas: imaginează-ți cine eșți TU în varianta ta cea mai bună, crede profund și zbori până la identificarea cu SURSA. Așa nu numai că realizezi ‘ Supra-nașterea’ Ființei proprii, ci rescrii ACUM, AICI trecutul-prezentul-viitorul, unindu-le în TINE cu  NOUL TINE.

Așa TU eșți supra-născut și devii una cu UNUL: CREATOR în zbor prin Ceruri Înalte.

Solstițiul de Vară din 21 iunie 2022 are deja deschis un PORTAL DIVIN care ne dă posibilitatea să ne creem ‘ supra-nașterea’ noastră individuală, dar mai ales cea colectivă in Lumina UNU-lui -la nivelul OMENIRII.

Te îmbrățișez cu multă iubire!

Camelia

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s