Despre

Sunt Camelia Lovin, Copilul renăscut etern pe pământul milenar Carpato-Danubiano-Pontic și Sufletul călător printre stele.

Sunt fondatoarea grupului ’RITUALURI ApiHerbal DACICA’ și autoarea cărții ‘ApiHerbal DACICA-ritualuri pentru suflet, minte și corp cu miere și ierburi străvechi’ în colaborare cu Editura QUARTO https://edituraquarto.ro/product/apiherbal-dacica/

Blogger împătimit pe aria de BioEnergo Terapii laice Românești și Orientale , Plante și Masaj.

Practiciana pasionată și iubitoare de leacuri pe bază de Plante Terapeutice și Masaj  țărănesc bioenergetic, din familie, cât și specializată ca Terapeut în tehnici de Masaj Oriental și European.

Fotografie de Simon Berger pe Pexels.com

Sunt româncă-traco-geto-dacă în suflet și simțiri.

Sunt femeie, mamă și soție purtând în suflet iubirea și dăruind-o neîncetat.

Ador tradițiile și obiceiurile românești terapeutice deprinse și utilizate în familie, pentru că mă fac să renasc, fiind moștenite din străbuni și îmi țin vie, neîncetat, flacăra credinței în Divin.

Am ales, dintr-o mare pasiune personală, pe care o am din copilărie, să mă specializez în Terapii Orientale de Masaj, pe care să le îmbin cu biotratamentele laice cu plante și masaj, din dorința de a dărui o cale de echilibrare și armonizare a Omului privit că un întreg Suflet-Minte-Trup.

Felul meu de a fi foarte sociabil, comunicativ și deschis în relațiile cu oamenii, studiile și experiența în aria de marketing și vânzări, etapele parcurse în autodezvoltarea personală, cât și modul în care am fost educată, din familie, să-mi alimentez curiozitatea de a descoperi prin lectură, învățare permanentă și interacțiune umană, mi-au rafinat perspectiva înțelegerii cât mai subtile asupra vieții.

Sunt o eternă îndrăgostită de Cer și Pământ, de lumina și căldura Soarelui, de sclipirea magică a Lunii și Roiurilor de Stele, de Oamenii călători spre propriile Suflete, de verdele Naturii și animale, de aerul cu miros de bucurie a vieții,  de susurul apelor și valurile mării, de frumos și sensibil, de culori, arome și sunete, de toată viața renăscută pe glia strămoșească.

De ani de zile simt că e necesar să transmit din puținul pe care ce îl știu și să găsesc o modalitate de a dărui Oamenilor ceva special, să le deschid inimile să se înțeleagă, să se iubească și să se prețuiască mai mult, fără a-și pune bariere psiho-emoționale.

Într-o zi, pe când aveam 17 ani, am descoperit CALEA MEA și am început să scriu pagini pline de iubire, ca o Artă a Vindecării desprinse din Divin și din Conștiința Strămoșească.

Am sute de pagini în Jurnale ale Sufletului  în care mi-am scris emoțiile, trăirile și incursiunile prin diverse momente ale vieții, filozofii, poezii, citate preferate, articole publicate, chiar și o carte de ficțiune, nepublicată încă, numită ‘Gnomonices Mundos’, care surprinde viața unei tinere care trece spre calea maturizarii spirituale, în doar 3 zile, de Sânziene.

https://camelialovin.com/2021/06/23/povestea-sanzienelor-dacice-amintiri-din-picaturi-de-lumina/

Fotografie de Pixabay pe Pexels.com

Te îmbrățișez cu multă iubire, Om Frumos!

Camelia

Publicitate