ATELIERE BioTerapii- PLANTE și MASAJ

In 23 Aprilie 2021 s-a lansat EDIȚIA PRINCEPS online GRATUIT

‘REAMINTIREA tradițiilor prin RITUALURI ApiHerbal DACICA

3 tipuri de băi cu plante și 1 automasaj pentru PICIOARE’

Abonează-te ACUM la Atelierul online GRATUIT din Editia I !

La achiziția cărții  ”ApiHerbal DACICA-ritualuri pentru suflet, minte și corp cu miere și ierburi străvechi’‘  https://edituraquarto.ro/product/apiherbal-dacica/

primești GRATUIT, direct în inbox, eBook-ul cu cele 5 MODULE -privind METODA ‘RITUALURILOR ApiHerbal DACICA’ care îți prezintă 3 tipuri de băi cu diverse plante și 1 automasaj pentru PICIOARE.

Asffel parcurgi primii pași în REAMINTIREA TRADIȚIILOR, care să te determine să îți oferi ție însuți iubirea pentru Suflet-Minte-Corp.

Ce primești concret prin acest ATELIER online GRATUIT?

PARTICIPI la o CĂLĂTORIE UNICĂ, în care îți voi fi GHID pentru insuflarea IUBIRII de SINE, în  ‘REAMINTIREA TRADIȚIILOR prin RITUALURI ApiHerbal DACICA- 3 tipuri de băi cu plante și 1 automasaj pentru PICIOARE’ reușind să

  • Descoperi PORTALUL vibrației PICIOARELOR tale.
  • Conștientizezi viața ta zilnică parcursă cu ajutorul PICIOARELOR.
  • Înțelegi care sunt semnalele ‘nerostite’ ale PICIOARELOR tale și subtilul FIINȚEI.
  • Vezi clar șablonul prin care acționezi  pentru eliminarea simptomelor de la nivelul PICIOARELOR și cum TE IUBEȘTI.
  • Realizezi că poți îmbunătăți modul tău obișnuit de a elimina simptomele PICIOARELOR și de a TE IUBI mai mult, accesând SURSA tradițiilor strămoșești cu băi din plante și masaj.
  • Înveți cum să-ți pregătești, cât mai simplu simplu, o baie cu plante pentru PICIOARE și ce beneficii multiple ai, doar  din 3 amestecuri cu câte 3 plante străvechi diferite.
  • Înveți să practici o medota simplă de automasaj a PICIOARELOR  cu beneficii multiple.
  • ÎȚI REACTIVEZI ÎNCREDEREA ÎN SINE și AUTOVINDECAREA FIINȚEI ÎNTREGI prin CHEMAREA SUFLETULUI la o ÎMBRĂȚIȘARE cu LUMINA.

Cine sunt Eu, cea care îți oferă  acest ATELIER online GRATUIT?

Sunt CAMELIA LOVIN, Copilul renăscut etern pe pământul milenar Carpato-Danubiano-Pontic și Sufletul călător printre stele.

Sunt fondatoarea grupului ’RITUALURI ApiHerbal DACICA’ și autoarea cărții ‘ApiHerbal DACICA-ritualuri pentru suflet, minte și corp cu miere și ierburi străvechi’ în colaborare cu Editura QUARTO https://edituraquarto.ro/product/apiherbal-dacica/

Blogger împătimit pe aria de BioEnergo Terapii laice Românești și Orientale , Plante și Masaj.

Practiciana pasionată și iubitoare de leacuri pe bază de Plante Terapeutice și Masaj  țărănesc, din familie, cât și specializată în tehnici de Masaj Oriental.

Sunt româncă-traco-geto-dacă în suflet și simțiri.

Sunt femeie, mama și soție purtând în suflet iubirea și dăruind-o neîncetat.

Ador tradițiile și obiceiurile românești terapeutice deprinse și utilizate în familie, pentru că ele mă fac să renasc.Ele sunt moștenite din străbuni și îmi țîn vie, neîncetat, flacăra credinței în Divin.

Am ales, dintr-o mare pasiune personală, pe care o am din copilărie, să mă specializez în Terapii Orientale de Masaj, pe care să le îmbin cu biotratamentele laice cu plante și masaj, din dorința de a dărui o cale de echilibrare și armonizare a Omului privit că un întreg Suflet-Minte-Trup.

Felul meu de a fi foarte sociabil, comunicativ și deschis în relațiile cu oamenii, studiile și experiența în aria de marketing și vânzări, etapele parcurse în autodezvoltarea personală, cât și modul în care am fost educată, din familie, să-mi alimentez curiozitatea de a descoperi prin lectură, învățare permanentă și interacțiune umană, mi-au rafinat perspectiva înțelegerii cât mai subtile asupra vieții.

Sunt o eternă îndrăgostită de Cer și Pământ, de lumina și căldură Soarelui,de sclipirea magică a Lunii și Roiurilor de Stele, de Oameni Călători spre propriile Suflete, de verdele Naturii și animale, de aerul cu miros de bucurie a vieții,  de susurul apelor și valurile marii, de frumos și sensibil, de culori, arome și sunete, de toată viață renăscută pe glia strămoșească.

De ani de zile simt că e necesar să transmit din puținul pe care ce îl știu și să găsesc o modalitate de a dărui Oamenilor ceva special, să le deschid inimile să se înțeleagă, să se iubească și să se prețuiască mai mult, fără a-și pune bariere psiho-emoționale.

Am sute de pagini în Jurnale ale Sufletului  în care mi-am scris emoțiile, trăirile și incursiunile prin diverse momente ale vieții, filozofii, poezii, citate preferate, articole publicate, chiar și o carte de ficțiune, nepublicată încă, numită ‘Gnomonices Mundos’, care surprinde viața unei tinere care trece spre calea maturizarii spirituale, în doar 3 zile, de Sânziene.

Într-o zi, pe când aveam 17 ani, am descoperit CALEA MEA și am început să scriu pagini pline de iubire, ca o Artă a Vindecării desprinse din Divin și din Conștiința Strămoșească.

CUM a luat viață ATELIERUL și CE îți transmite?

Imediat după ce am finalizat cartea ‘ApiHerbal DACICA-ritualuri pentru suflet, minte și corp cu miere și ierburi străvechi’  s-a născut ideea miraculoasă de a concepe un ATELIER online GRATUIT intitulat ‘Reamintirea tradițiilor prin Ritualuri ApiHerbal DACICA- 3 tipuri de băi cu plante și 1 automasaj pentru PICIOARE’, dar și a unor viitoare CURSURI .

ATELIERUL online GRATUIT intitulat ‘Reamintirea tradițiilor prin Ritualuri ApiHerbal DACICA- 3 tipuri de băi cu plante și 1 automasaj pentru PICIOARE’ l-am pregătit pas cu pas, cu multă bucurie în suflet pentru a-ți dărui ceva minunat, blând și plin de arome străvechi pentru sănătatea Sufletului, Minții și Corpului.

Pe 23 Aprilie 2021

a fost lansarea EDIȚIEI PRINCEPS

a Atelierului online GRATUIT, UNIC în România:

Reamintirea tradițiilor prin Ritualuri ApiHerbal DACICA

3 tipuri de băi cu plante și 1 automasaj pentru PICIOARE”.

ATELIERUL online are inserată ca intenție readucerea în actualitate a ideii de îngrijire a acestor părți ale corpului uman, PICIOARELE, cu o mai mare atenție, prin utilizarea biotehnicilor străvechi ale neamului: băi calde naturale, pentru care voi detalia 3 amestecuri de plante strămoșești cu beneficiile lor și cum se pot utiliza, cât și o modalitate simplă de automasaj, cu rolul de echilibrare, prevenire și ameliorare a unor simptome și afecțiuni de la nivelul PICIOARELOR, dar și a sănătății în general.

Învață cum să practici IUBIREA de SINE prin ‘REAMINTIREA TRADIȚIILOR prin RITUALURI ApiHerbal DACICA- 3 tipuri de băi cu plante și 1 automasaj pentru PICIOARE când nu știi cum și nu ait imp!

Află cât este de important să îți acorzi atenție și importantă infinită, putând debloca dezechilibrele datorate stilului tău de viață și preîntâmpina apariția unor afecțiuni, doar lăsând liberă calea către  REAMINTIREA TRADIȚIILOR prin RITUALURI ApiHerbal DACICA.

Te îmbrățișez cu multă iubire, Om Frumos!

Camelia

Abonează-te ACUM și vei primi articole despre BioEnergo Terapii, cât și alte NOUTĂȚi!

Abonații din perioada 8 August -7 Septembrie 2021 vor participa la tragerea la sorți a câștigătorului unui exemplar al cărții ”ApiHerbal DACICA-ritualuri pentru suflet, minte și corp cu miere și ierburi străvechi’‘  

Premiul se expediază doar pe teritoriul României.

Publicitate